Om mig og kontakt

Jeg er en 'fornyelsesfremmer', som har 20 års pratisk og teoretisk baggrund med at gøre den nødvendige fornyelse mulig.

Mine kunder er organisationer og personer, som vil skabe fremtiden - ofte på tværs af eksisterende vaner, siloer, tænkning, discipliner og sektorer.

Jeg laver skræddersyede afvikling af gående seminarer, ledervandringer, konferencer, Walk & Talks seancer, rådgvining, coaching og foredrag.  

Jeg har været været selvstændig siden Den Danske Grundlovs 150 års fødselsdag den 5. juni 1999 og har en lang række fornyelser samt uddannede 'fornyelsesledere' på samvittigheden.

Jeg har en alsidg viden og tilgang, herunder stor viden om Otto Scharmers Teori U, som jeg igennem årene udogmatisk har blandet op med andre indsigts- og virkningsfulde teorier og tilgange.

Jeg har blandt andet været med til at bringe metoder som Open Space, Cafe Seminaret og Flowspil ud i Danmark. De seneste år har jeg selv udviklet den årlige 'Renew'-konference, Walk & Talk metoden/eventen: 'Folkevandringen' samt 'Walking Retreats' for organisationer. 

Mit logo bygger på to såkaldte 'S-kurver', der skal erindre os om 2 ting:

  • at fornyelse er en proces mellem fortid og fremtid, som det betaler sig at starte før det gamle forfalder/mister sin mening.
  • at fornyelsens nødvendighed og potentiale (måske kun) er mulig at fornemme og udfolde i nutiden (nu'et). 

Hvis du vil vide mere om mig, hvordan vi kan samarbejde eller du/I kan deltage som privatperson, så er du meget velkommen til at kigge rundt på sider her eller kontakte mig.

Tlf.: 2010 2001

Mail: info@carstenohm.dk